Ingredientai
- Agurkai 3 vnt. šviežiai parauginti
- Jogurtas 400 ml natūralaus
- Grietinė 400 ml neriebios - 12-18 proc. riebumo
- Česnakai 3 skiltelės
- Graikiniai riešutai 10 vnt.
- Krapai 10 g pluoštelis šakelių
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Pipirai 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Agurkus nulupkite. Vieną supjaustykite griežinėliais, kitus – smulkiais kubeliais. Susmulkinkite krapus, sugrūskite česnakus.
2. Jogurtą, grietinę, susmulkintus agurkus, krapus, česnakus išplakite, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir mažiausiai valandą palaikykite šaldytuve.
3. Prieš patiekdami sudėkite agurkų griežinėlius ir išgliaudytus riešutus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita