Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt. vidutinio dydžio
- Morkos 1 vnt. vidutinio dydžio
- Kopūstai 1 vnt. ½ galvos
- Aitrioji paprika 2 vnt.
- Pomidorų tyrė:(skardinė) 1 vnt.
- Druska 1 arbat. š. ½
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis ½
- Rudasis cukrus 2 valg. š.
- Actas 3 valg. š. obuolių
- Daržovių sultinys 200 ml
- Vištienos krūtinėlė 400 g pjaustytos kubeliais
Kaip gaminti
- Svogūną, morką, kopūstą ir aitriąją papriką susmulkinkite ir dėkite į didelį puodą storu dugnu. Supilkite alyvuogių aliejų ir patroškinkite 5-7 minutes.
- Sudėkite pomidorų tyrę, smulkintą vištienos krūtinėlę, suberkite druską, juoduosius pipirus, rudąjį cukrų, supilkite obuolių actą, daržovių sultinį. Virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies 30-40 minučių. Jeigu sriuba per tiršta, galite įpilti daugiau vandens.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita