Ingredientai
- Pomidorai 4 vnt.
- Varškė 350 g
- Česnakai 3 skiltelės
- Petražolės 50 g
- Grietinė 3 valg. š.
- Druska 0,3 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Nupjaukite pomidorų viršūnėles ir išskobkite jų vidų.
2. Elektriniu trintuvu sumaišykite varškę, grietinę, česnaką, druską ir pipirus iki vientisos masės. Į šią masę sudėkite smulkintas petražoles ir viską gerai išmaišykite.
3. Į išskobtus pomidorus šaukštu pridėkite varškės ir papuoškite petražolių šakele. Pomidorus, įdarytus pikantiška varške, patiekite kaip užkandį.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai