Ingredientai
- Vištiena 200 g filė
- Sviestas 4 valg. š.
- Svogūnai 300 g
- Grybai 50 g džiovintų arba 100 gr. pievagrybių
- Agurkai 200 g marinuotų
- Grietinė 4 valg. š.
- Vištienos prieskoniai 1 arbat. š.
- Kiaušiniai 2 vnt. padažui
- Pienas 4 valg. š. padažui
- Miltai 2 valg. š. padažui
Kaip gaminti
1. Kubeliais supjaustytą mėsą pakepinkite su 2 šaukštais sviesto. Sudėkite kubeliais supjaustytus agurkus ir dar truputį pakepinkite. Likusiame svieste pakepinkite smulkintus svogūnus, išmirkytus džiovintus grybus (arba šviežius pievagrybius).
2. Viską išdėliokite į indelius, pagardinkite prieskoniais, įpilkite po šlakelį vandens, įdėkite po šaukštą grietinės ir išmaišykite. Ant viršaus užpilkite kiaušinių, pieno ir miltų plakinį ir uždenkite.
3. 170°C karštumo orkaitėje troškinkite maždaug 30 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita