Ingredientai
- Raudonasis svogūnas 0,25 vnt. smulkiai supjaustyto;
- Čili pipiras 2 vnt. maži smulkiai supjaustyti
- Česnakai 3 skiltelės sutrintos
- Petražolės 1 sauja didelė
- Vyno actas 60 ml raudonojo
- Alyvuogių aliejus 40 ml
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. šviežiai maltų
Kaip gaminti
- Sudėkite visus produktus į virtuvės kombainą ir sutrinkite, kol petražolės bus smulkiai sukapotos, o ingredientai susimaišys. Jei neturite virtuvės kombaino, petražoles itin smulkiai sukapokite plačiu peiliu ir sumaišykite su kitais ingredientais.
- Marinuokite pasirinktą mėsą mažiausiai valandą (o didesnius gabalėlius galima ir pernakt).
Kategorijos
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Argentinos