Ingredientai
- Avokadai 2 vnt.
- Rūkyta lašiša 150 g filė
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Agurkai 1 vnt. nedidelis
- Krevetės 4 vnt. didesnės
- Grietinė 200 g mažas indelis
- Svogūnai 1 vnt.
- Aitrioji paprika 1 vnt. trečdalis ankšties
- Pipirai 1 žiupsnelis juodųjų ir rožinių
- Citrinos 1 vnt. sultys
- Krapai 1 sauja
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Avokadus perpjaukite per pusę.
- Išimkite kauliukus, minkštimą atsargiai išskobkite, supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
- Pusę avokadų kubelių palikite, kitus sumeskite į plakimo indą.
- Ten pat sukrėskite grietinę, suberkite smulkintą svogūną ir krapus.
- Iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite juodaisiais pipirais.
- Paruoštą padažą sukrėskite į avokadų valteles.
- Ant viršaus uždėkite susuktų lašišų juostelių, išdėliokite nuluptas krevetes, agurkų griežinėlius ir perpjautą virto kiaušinio puselę.
- Paruoštą užkandėlę apšlakstykite citrinų sultimis ir papuoškite rožiniais pipirais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita