Ingredientai
- Morkos 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt.
- Pomidorų padažas 20 g
- Vištienos krūtinėlė 1 vnt.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų - pagal skonį
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis čili - pagal skonį
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis kvapniųjų - pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Porai 1 vnt. pagal skonį
- Pipirų marinatas: 10 ml
- Česnakai 1 skiltelės
- Čiobreliai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Vištienos krutinėlę išdorokite, kad liktų tik filė, ištrinkite prieskoniais (druska pipirais, čiobreliu, česnakais).
- Dėkite ant grilinės keptuvės ir apkepkite iš abiejų pusių iki norimo lygio.
- Padažui supjaustykite morkas ir papriką šiaudelias, porą grežinėlias ir apkepinkite.
- Tada sudėkite pomidorų padažą ir marinatą, pagardinkite prieskoniais ir užkaitinkite.
- Pateikite karštą. Skanus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita