Ingredientai
- Apvalios bandelės 6 vnt.
- Džiovinti pomidorai 80 g
- Sultys 5 valg. š. 4-5 valg. š. obuolių
- Alyvuogės 180 g žaliųjų alyvuogių be kauliukų
- Kaparėliai 3 valg. š. 2-3 val. š. konservuotų
- Tepamas varškės sūrelis su žalumynais 100 g
- Kumpis 150 g virto kiaulienos arba paukštienos
Kaip gaminti
1. Nuo bandelių nupjaukite viršūnėles. Šaukšteliu išskobkite šiek tiek minkštimo.
2. Džiovintus pomidorus užpilkite obuolių sultimis ir palikite 15 minučių pastovėti. Išgriebusi gerai nuvarvinkite ir sumulkinkite.
3. Į kiekvieną „dubenėlį“ įkrėskite po šaukštelį tepamojo sūrelio, įberkite kaparių ir džiovintų pomidorų. Įtieskite po ploną kumpio riekelę, patepkite ją sūreliu, vėl dėkite kumpio riekelę, ant viršaus vėl užbarstykite kaparių ir smulkintų džiovintų pomidorų.
4. „Dubenėlius“ užvožkite „dangteliais“.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita