- Paprikas nuplaukite ir supjaustykite stambesniais gabalėliais, kad būtų lengva mauti ant iešmelių. Apšlakstykite aliejumi, šviežiai spaustomis citrinų sultimis, česnakų milteliais, druska ir žolelių mišiniu. Palikite 1 valandai marinuotis.
- Kivius nulupkite ir susmulkinkite burokine trintuve. Suberkite į juos čiobrelius, pipirus, druską.
- Kiaulieną gerai nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite maždaug vienodais gabalėliais. Sukrėskite ant jos kivių ir prieskonių mišinį, išmaišykite ir palikite maždaug valandai marinuotis.
- Išsimarinavusią mėsą bei paprikas suverkite ant iešmelių ir dėkite ant grotelių. Pridenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. (priklausomai nuo mėsos gabalėlių dydžio). Tada foliją nuimkite dar ir leiskite paskrusti apie 10 min.
- Ant iešmelių galite verti ne vien paprikas, bet ir kitokias daržoves: puikiai tinka cukinijos, baklažanai, pastarnokai, saldžiosios ar įprastos bulvės, svogūnai. Improvizuokite, kaip tik patinka. Visas daržoves galite ruošti taip pat, kaip paprikas.
Kiaulienos iešmelius patiekite su keptomis bulvytėmis arba ryžiais, šviežių daržovių salotomis ir
barbekiu padažu .