Ingredientai
- Miltai 200 g
- Sviestas 130 g šalto
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Vanduo 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Malta mėsa 200 g
- Cukinijos 200 g
- Paprikos 100 g
- Svogūnai 50 g
- Sūris 100 g
- Pomidorų padažas 2 valg. š.
- Prieskoniai (mėgstami) 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Į miltus sudėkite pjaustytą sviestą, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens, įberkite druskos ir užminkykite tešlą.
2. Suformuokite iš tešlos rutulį, suvyniokite jį į foliją ir palaikykite šaldytuve valandą.
3. Iš tešlos išlipdykite keksiukų formeles.
4. Maltą mėsą apkepinkite keptuvėje. Supjaustykite paprikas, svogūną bei cukiniją ir sumaišykite su mėsa.
5. Į tešla išklotas keksiukų formas dėkite įdarą, užtepkite pomidorų padažo ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 10 min, po to užtarkuokite sūrio ir pakepkite dar 10 minučių.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita