Ingredientai
- Kiaušiniai 2 vnt. virtų
- Sūris 50 g tarkuoto fermentinio
- Česnakai 2 skiltelės
- Vištiena 1 vnt. rūkyta blauzdelė
- Majonezas 2 valg. š. neriebaus
- Agurkai 0,5 vnt. ilgavaisio
- Pomidorai 4 vnt. vyšniniai
Kaip gaminti
- Kiaušinius, sūrį, česnaką sutarkuokite burokine trintuve.
- Vištieną susmulkinkite.
- Viską sudėkite į dubenį, dėkite majonezo ir gerai išmaišykite.
- Jei trūksta prieskonių, įberkite pipirų.
- Pašlapinkite rankas vandeniu ir darykite vieno kąsnio kamuoliukus.
- Juos dėkite ant storesnių agurko griežinėlių ir papuoškite vyšninio pomidoro pusele.
Receptą atsiuntė Odeta.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Velykų skanėstas“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita