Ingredientai
- Žuvis 500 g šviežių stintų
- Džiūvėsiai 1 st. 0,5 - maltų
- Aliejus 4 valg. š. pagal poreikį
- Krapai 1 žiupsnelis džiovintų
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Vynas 20 ml šlakelis balto sauso - pagal poreikį
Kaip gaminti
- Stintas išdarinėkite, švariai nuplaukite, nudžiovinkite, pagardinkite prieskoniais, pagal skonį pasūdykite ir apšlakstykite sausu baltuoju vynu. Palikite valandai pastovėti.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejaus, stintas apvoliokite džiūvėsiuose ir iškepkite. Jei norite, kad džiūvėsių sluoksnis būtų storesnis, galite prieš tai stintas pamirkyti kiaušinio plakinyje.
- Patiekite apibarstytas šviežiomis žolelėmis, galite truputį apšlakstyti šviežiomis citrinų sultimis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita