Ingredientai
- Kriaušės 2 vnt.
- Salotos 3 vnt. 3 didelės saujos įvairiausių salotų lapų (puikiausiai tinka ir tik „Aisbergo“ salotos)
- Mėlynųjų pelėsių sūris 150 g „Stilton“, jei nelabai mėgstate – dėkite mažiau
- Medus 4 arbat. š. užpilui
- Garstyčios 1 arbat. š. kupinas šaukstelis „Dijon“ garstyčių - užpilui
- Baltojo vyno actas (užpilui) 2 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 60 ml užpilui
- Druska 1 žiupsnelis užpilui
- Burokėliai 3 riekės
Kaip gaminti
1. Užpilo ingredientus sumaišykite ir valandėlei palikite pastovėti.
2. Salotų lapus suplėšykite arba supjaustykite, burokėlio griežinėlius smulkiai supjaustykite, kriaušes nulupkite ir supjaustykite gabaliukais.
3. Viską dėkite į indą, užliekite užpilu, išmaišykite ir ant viršaus berkite pjaustyto ar trupinto pelėsinio sūrio.
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita