Ingredientai
- Kopūstai 1 vnt. 0,5 - pekino
- Pomidorai 6 vnt. sauja - vyšninių
- Mangas 1 vnt.
- Fetos sūris 70 g
- Paprikos 1 vnt. gabalėlis šviežio čili
- Kumpis 200 g plonai supjaustyto kiaulienos
- Pesto padažas 1 arbat. š.
- Alyvuogių aliejus 10 ml šlakelis
Kaip gaminti
- Pekino kopūsto lapelius suplėšykite, apšlakstykite aliejumi ir sumaišykite su pesto padažu.
- Pomidorus perpjaukite pusiau, mangą nuvalykite, supjaustykite kubeliais, aitriąją papriką supjaustykite nedideliais griežinėliais.
- Į lėkštės dugną dėkite salotų lapus, ant jų – pomidorus ir mangą, dėkite rankomis susmulkintą (sulaužytą) fetą ir kumpio griežinėlius.
- Viską apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus.
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita