Ingredientai
- Tunas 200 g konservuotas aliejuje - įdarui
- Majonezas 1 valg. š. įdarui
- Pipirai 1 žiupsnelis maltų - įdarui
- Petražolės 1 arbat. š. žiupsnelis kapotų - įdarui
- Kukurūzai 4 valg. š. konservuoti - įdarui
- Salotos 8 vnt. lapai - įdarui
- Pomidorai 2 vnt. įdarui
- Paprikos 1 vnt. įdarui
- Pita: 6 vnt.
Kaip gaminti
- Dubenyje sumaišykite aliejuje konservuotų tunų (prieš tai tunus nuvarvinkite) su šaukštu majonezo, pagardinkite pipirais ir kapotomis petražolėmis arba svogūnų laiškais, dar galite įmaišyti konservuotų kukurūzų.
- Pitų papločius perpjaukite pusiau, į vidų įklokite salotos lapą, įdėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų ir paprikos šiaudelių, įkrėskite šaukštą tunų įdaro.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita