Ingredientai
- Sviestas 1 valg. š.
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Vanduo 1 valg. š.
- Fetos sūris 80 g smulkintas
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Į dubenėlį įmuškite kiaušinius, supilkite vandenį ir gerai išplakite. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite plakinį. Suberkite fetą ir maišydami kepkite.
2. Pagardinkite pipirais. Druskos nedėkite, nes nuo fetos bus pakankamai sūru.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Graikų