Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 3 vnt. lapeliai
- Pomidorai 2 vnt.
- Cukinijos 1 vnt. maža
- Mocarelos sūris 120 g
- Bazilikai 6 vnt. lapeliai
- Raudonėliai 1 žiupsnelis džiovinti
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.
- Vieną tešlos lapelį supjaustykite į 16 maždaug 0,5 cm pločio juostelių. Kitus du padalykite perpus – turėsite 4 kvadratinius pagrindus. Iš tešlos juostelių padarykite visų kvadratų bortelius. Tešlos pagrindą subadykite šakute ir šaukite į orkaitę 5 minutėms.
- Vienodo storio riekelėmis supjaustykite pomidorus, cukiniją ir mocarelą. Sudėkite ant apkeptos tešlos. Pabarstykite druska, pipirais ir smulkintomis žolelėmis. Šaukite į orkaitę ir kepkite 12–15 minučių, kol tešla gražiai apskrus.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita