Ingredientai
- Pomidorai 1 kg
- Obuoliai 4 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Vanduo 150 ml
- Cukrus 250 g
- Rūkyta malta raudonoji paprika 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Pomidorus, obuolius ir svogūną nuplaukite, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į puodą. Įberkite druskos, pipirų ir maltą rūkytą papriką. Supilkite vandenį, suberkite cukrų ir užvirkite.
2. Virkite apie 10 min., retkarčiais pamaišydami.
3. Vėliau, nugriebę putas, supilkite paruoštą čatnį į kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite. Leiskite jam pastovėti bent kelias dienas ir tuomet ragaukite.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai, Padažai, Užkandžiai