Ingredientai
- Sviestas 1 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Salierai 2 vnt. stiebai
- Česnakai 2 skiltelės
- Pomidorų tyrė: 3 puodelis
- Pomidorai 4 vnt.
- Daržovių sultinys 4 puodelis
- Čiobreliai 2 valg. š. šviežių
- Druska 1 arbat. š. ½
- Pipirai 1 arbat. š. ½
Kaip gaminti
- Puode įkaitinkite sviestą, suberkite trintą česnaką, smulkintus svogūnus ir salierus. Patroškinkite kelias minutes.
- Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu ir pašalinkite odelę.
- Į puodą supilkite daržovių sultinį, pomidorų tyrę, sudėkite pjaustytus pomidorus, pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 15-20 minučių.
- Kai sriuba išvirs, patiekite ją su šviežiais kapotais čiobreliais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita