Ingredientai
- Žuvies sultinys 1 l paruošto iš 2 kubelių
- Pomidorai 400 g konservuoti savo sultyse
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės 2 - 4
- Bulvės 4 vnt. 4 - 5
- Morkos 2 vnt.
- Bazilikai 2 arbat. š.
- Pievagrybiai 500 g
- Lašiša 400 g filė
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 arbat. š. 0,5
Kaip gaminti
1. Į užvirusį sultinį puode įmaišykite konservuotus pomidorus, smulkintą svogūną, grūstas česnako skilteles, gabalėliais supjaustytas bulves. Kai daržovės suminkštės, nukelkite nuo ugnies, šiek tiek atvėsinkite ir sutrinkite. 2. Tyrę statykite ant ugnies, sudėkite šiaudeliais supjaustytus nuvalytus grybus, žuvies gabalėlius, pagardinkite druska, pipirais ir virkite15 minučių. Patiekite įmaišius grietinės, galima – su šviežiomis aitriosiomis paprikomis.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė