Ingredientai
- Agurkai 1 vnt.
- Pomidorai 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt. 0,5 - mėlynojo
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Krapai 1 sauja 1 ryšelis šviežių, kapotų
- Varškė 200 g rūpios, liesos
- Jogurtas 2 valg. š. natūralaus
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Juoda duona 2 riekės skrudintos
Kaip gaminti
- Agurką ir pomidorą supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūną smulkiai sukapokite.
- Svogūnų laiškus susmulkinkite, krapus smulkiai sukapokite.
- Visas paruoštas daržoves ir varškę sudėkite į dubenėlį.
- Sudėkite natūralų jogurtą (galite naudoti ir grietinę), pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Gerai išmaišykite. Patiekite su pora riekelių skrudintos juodos duonos. Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita