Ingredientai
- Dašiai 1 valg. š.
- Čiobreliai 1 valg. š.
- Rozmarinai 1 valg. š.
- Raudonėliai 1 valg. š.
- Pankolis 10 g
- Levandos 1 arbat. š. nebūtinai
- Peletrūnas 1 arbat. š.
- Mairūnas 1 arbat. š.
- Mėtos 10 g
- Bazilikai 10 g
- Laurų lapai 2 vnt.
Kaip gaminti
1. Mišiniui naudokite džiovintus prieskonius.
2. Kiekvienos sudedamosios dalies dėkite tokiomis proporcijomis, kokios nurodytos recepte. Tačiau, jei kažkurias žoleles itin mėgstate, jų galite berti ir daugiau.
3. Visus prieskonius gerai sumaišykite, sutrinkite ir subėrusi į prieskonių maišelį ar dėžutę laikykite sausoje, nuo tiesioginės saulės apsaugotoje vietoje.
Pastaba. Jei turite žaliavos, galite vienu ypu pasigaminti ir daugiau prieskonių mišinio. Tada kiekvienos sudedamosios dalies vienodomis proporcijomis dėkite dvigubai ar trigubai daugiau, nei nurodyta šiame recepte.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Prancūzų