Ingredientai
- Apelsinai 1 vnt. didelis
- Vištienos krūtinėlė 300 g keptos
- Graikiniai riešutai 1 sauja saujelė
- Kaparėliai 1 sauja marinuotų - saujelė
- Parmezano sūris 100 g tarkuoto
- Majonezas 4 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Apelsiną gražiai perpjaukite per pusę. Atsargiai išimkite minkštimą, kad nesugadintumėte apelsinų „indelių“.
- Apelsinus supjaustykite gabalėliais. Vištieną šiaudeliais.
- Graikinius riešutus užpilkite karštu vandeniu, šiek tiek palaukite, nuskalaukite ir susmulkinkite.
- Į dubenėlį suberkite apelsinus, vištieną, graikinius riešutus, kaparėlius, pagal skonį pagardinkite pipirais, pasūdykite. Užkrėskite majonezo ir išmaišykite.
- Sudėkite salotas į apelsinų „dubenėlius“, apibarstykite tarkuotu parmezanu ir galite tiekti.