Ingredientai
- Pupelės 400 g konservuotos raudonosios
- Kumpis 250 g liesas
- Sūris 100 g fermentinis
- Obuoliai 1 vnt. didelis
- Porai 1 vnt. baltoji dalis
- Majonezas 100 g padažui
- Jogurtas 100 g natūralus arba grietinė - padažui
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį - padažui
- Pipirai 1 žiupsnelis citrinpipiriai - padažui
- Krapai 1 arbat. š. smulkinti - padažui
Kaip gaminti
1. Pupeles suberkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu. Kumpį, sūrį ir obuolį supjaustykite gabalėliais, o porą susmulkinkite plonais griežinėliais.
2. Pupeles, sūrį, obuolį ir porą bei smulkintus krapus sudėkite į dubenį. Majonezą sumaišykite su jogurtu, pagardinkite druska. Paruoštą padažą užpilkite ant salotų ir išmaišykite. Pabarstykite citrinpipiriais.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita