Ingredientai
- Pupelės 240 g konservuotos
- Grybai 200 g
- Svogūnai 2 vnt.
- Krapai 1 arbat. š. kapoti
- Petražolės 1 valg. š. smulkintos
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Sviestas 1 valg. š.
- Aliejus 1 valg. š.
- Kedrinės pinijos 2 valg. š. arba graikiški riešutai, saulėgrąžų branduoliai
Kaip gaminti
1. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir apkepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Sukrėskite į dubenėlį.
2. Grybus nuvalykite, supjaustykite stambesniais gabaliukais ir apkepkite su sviesto bei aliejaus mišiniu.
3. Sudėkite svogūnus, nusunktas pupeles, kedrines pinijas, riešutus ar saulėgrąžas. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Dėkite į lėkštes ir pabarstykite žalumynais.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita