Ingredientai
- Miltai 2 puodelis
- Cukrus 2 valg. š.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Pienas 2 puodelis
- Jogurtas 3 valg. š. graikiško
- Druska 0,5 arbat. š.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Sviestas 50 g
Kaip gaminti
1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cukrumi ir druska.
2. Kitame dubenyje išplakite pieną, kiaušinius ir jogurtą, taip pat – ištirpintą sviestą. Į mišinį palengva berkite miltus, ir būtinai nuolat maišykite.
3. Blynus kepkite tirpintame svieste, o patiekti tiks pačių mėgstamiausi ingredientai – medus, uogos ar kiti.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams