Ingredientai
- Miltai 300 g
- Kefyras 100 ml
- Sviestas 100 g
- Malta mėsa (paruošta kotletams kepti) 400 g
- Aliejus 50 ml
- Paprikos 225 g po pusę geltonos, raudonos ir žalios paprikos
- Cukinijos 1 vnt.
- Salierai 1 vnt. stiebas
- Svogūnų laiškai 50 g
- Svogūnai 1 vnt.
- Sūris 150 g
- Manai 1 valg. š.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Grietinė 50 g
Kaip gaminti
1. Iš miltų, kefyro ir sviesto išminkykite tešlą, iš jos iškočiokite laštą, įklokite į kepimo indą ir subadykite.
2. Iš maltos mėsos padarykite kukulius, apvoliokite manų kruopose, apkepkite keptuvėje ir sudėkite ant tešlos.
3. Daržoves supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje. Įberkite prieskonių bei apibarstykite tarkuotu sūriu. Kiaušinį suplakite su grietine ir užpilkite ant viršaus, kepkite apie 40 minučių.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Apkepai, Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita