Ingredientai
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Cukrus 1 st. 3/4
- Miltai 2 st. 1 ir 1/4
- Vanilinis cukrus 16 g 1 pakelis
- Persikai 200 g džiovintų
- Džemas 1 st. persikų
- Kokosų drožlės 1 st.
Kaip gaminti
- Tešlai trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų.
- Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
- Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
- Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180 C orkaitėje apie 30 min.
- Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.
Receptą atsiuntė Janina Misiunienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita