Ingredientai
- Miltai 300 g kvietiniai
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Cukrus 120 g
- Vyšnių uogienė 200 g
- Sutirštintas pienas 200 g saldintas
- Miltelinis cukrus 1 valg. š.
- Šokoladas 50 g drožlės
Kaip gaminti
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, suberkite miltus ir išmaišykite tešlą. Iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais.
2. Ant kiekvieno kvadratėlio dėkite vyšnių uogienės ir susukite į volelį. Visus volelius sudėkite į skardą ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 20 min.
3. Atvėsinkite, dėkite ant padėklo ir pertepkite sutirštintu pienu. Viršų pabarstykite milteliniu cukrumi ir šokolado drožlėmis. Skanaus :)
Facebook kepinių konkurso receptas
Autorė Rima Vaniarchina
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita