Ingredientai
- Miltai 200 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Vanduo 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Fetos sūris 150 g
- Kriaušės 2 vnt.
- Sviestas 130 g šalto
- Sėklų mišinys 50 g
Kaip gaminti
1. Į miltus sudėkite pjaustytą sviestą, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens, įberkite druskos ir užminkykite tešlą. Suformuokite rutulį ir suvyniokite į foliją. Dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą, vėliau iškočiokite.
2. Tešlą dėkite į pyragaičių formeles ir suformuokite krepšelius.
3. Kriaušes supjaustykite, sudėkite į krepšelius, pridėkite fetos sūrio ir užbarstykite sėklų mišiniu. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita