Ingredientai
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Aitrioji paprika 3 vnt. raudonos
- Rabarbarai 500 g
- Česnakai 4 skiltelės
- Imbieras 1 vnt. 4 cm šviežios šaknies
- Cukrus 200 g
- Druska 1 arbat. š.
- Actas 50 ml obuolių
- Pipirai 1 arbat. š. baltųjų pipirų žirnelių
Kaip gaminti
Nulupkite ir supjaustykite rabarbarus. Paprikas perpjaukite išilgai perpus, pašalinkite sėklas, susmulkinkite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, česnakus ir imbierą. Viską sudėkite į puodą. Ant vidutinės ugnies kaitinkite apie 30 min. Karštą išpilstykite į švarius stiklainius, sandariai uždarykite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita