Ingredientai
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Miltai 1 st.
- Cukrus 1 st.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Vanilinė esencija (šlakelis) 2 ml
- Rabarbarai 500 g
Kaip gaminti
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, pamažu suberkite miltus, įlašinkite keletą lašų vanilinės esencijos ir įberkite kepimo miltelių. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
2. Rabarbarus nulupkite, supjaustykite, suberkite į tešlą ir išmaišykite.
3. Tešlą sukrėskite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita