Ingredientai
- Sausainiai 230 g paprastų traškių - pagrindui
- Kokosų drožlės 3 valg. š. pagrindui
- Sviestas 110 g kambario temperatūros - pagrindui
- Maskarponės sūris 500 g sūrio masei
- Rikotos sūris 250 g sūrio masei
- Kokosų pienas 300 ml sūrio masei
- Kiaušiniai 4 vnt. didelių - sūrio masei
- Cukrus 1 puodelis 1/2 - sūrio masei
- Raffaello saldainiukų:(pakuotė - sūrio masei) 1 vnt.
Kaip gaminti
- Naudosime 24 cm skersmens tortinę.
- Tortinę išklokite kepimo popieriumi.
- Sausainius sutrupinkite ir maišykite su kokoso drožlėmis bei sviestu, kol gausite daug drėgnų trupinukų.
- Trupinius berkite į paruoštą tortinę, paskirstykite po visą paviršių ir rankomis prislėkite juos prie dugno.
- Dideliame dubenyje, iki vientisos masės suplakite sūrius, kiaušinius, kokosų pieną ir cukrų.
- Supilkite ant sausainių pagrindo. Į vidų, pagal skonį, pridėkite „Raffaello“ saldainių.
- Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių, maždaug 90 minučių.
- Iškepusį pyragą palikite atvėsti, tada kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą.
Receptas iš: g-blogas.lt