Ingredientai
- Paprikos 2 vnt. raudonosios
- Fetos sūris 100 g
- Česnakai 1 skiltelės sutraiškyta
- Alyvuogių aliejus 30 ml
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 žiupsnelis didelis
Kaip gaminti
Pirmiausia grilyje ar orkaitėje pakepkite paprikas, kol odelė pajuos. Dar karštas sudėkite į dubenį, uždenkite dangčiu ir leiskite atvėsti. Tuomet paprikas nulupkite, pašalinkite sėklas ir vidines dalis bei supjaustykite kvadratėliais. Dubenyje sumaišykite paprikos kubelius, česnaką, fetą, prieskonius, kruopščiai viską sutrinkite šakute (nieko tokio, jei liks stambesnių gabalėlių).
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis