Ingredientai
- Kopūstai 1 vnt. nedidelis raudonas
- Balzaminis actas 8 valg. š.
- Vanduo 500 ml
- Česnakai 1 skiltelės
- Imbieras 10 g 1 cm gabaliuko
- Cukrus 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Į didelį puodą sudėkite pjaustytus kopūstus, supilkite balzaminį actą, suberkite cukrų, įtarkuokite česnako skiltelę bei imbierą. Užpilkite vandeniu ir virkite uždengę 25 minutes. Kartais pamaišykite, o jei išgaruos vanduo, įpilkite dar.
- Salotas galite tiekti kaip garnyrą prie mėsos patiekalų arba kaip atskirą patiekalą.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita