Ingredientai
- Kopūstai 250 g rauginti
- Obuoliai 1 vnt.
- Apelsinai 1 vnt.
- Graikiniai riešutai 1 arbat. š. kapoti
- Vynuogės 250 g puodelis
- Svogūnai 1 vnt. padažui
- Citrinos 1 vnt. 0,5 vnt. sulčių padažui
- Aliejus 3 valg. š. padažui
- Peletrūnas 1 arbat. š. 0,5 arbat. š. padažui
Kaip gaminti
1. Raugintus kopūstus nusunkite ir smulkiai supjaustykite. Obuolį nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Nulupkite ir supjaustykite apelsiną kubeliais. Sumaišykite raugintus kopūstus su supjaustytu obuoliu, apelsinu, riešutais, vynuogėmis.
2. Paruoškite padažą: svogūną nulupkite ir sukapokite. Sumaišykite su peletrūnu, citrinos sultimis ir aliejumi. Užpilkite padažą ant salotų ir patiekite. Raugintus kopūstus galite pakeisti ir šviežiais.
Šaltinis: 15min.lt
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita