Ingredientai
- Moliūgo sėklos 120 g
- Ridikų lapai 2 sauja jaunučių
- Sūris 30 g tarkuoto sendinto
- Alyvuogių aliejus 150 ml
- Česnakai 2 skiltelės
- Citrinos sultys 3 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Moliūgų sėklas pakepinkite sausoje keptuvėje, kol šios ims spragsėti. Leiskite atvėsti.
2. Į virtuvinio kombaino smulkintuvo indą suberkite kepintas moliūgų sėklas ir ridikų lapus. Smulkinkite apie 30 sekundžių, suberkite tarkuotą sendintą sūrį, supilkite alyvuogių aliejų, suberkite pertrintą česnaką, pagardinkite viską citrinos sultimis, druska ir pipirais. Smulkinkite, kol viskas susimaišys į vientisą pesto padažą.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Padažai