Ingredientai
- Citrinos 1 vnt. išspaustos sultys ir nutarkuota žievelė
- Rozmarinai 2 valg. š. kapoto šviežio
- Česnakai 2 skiltelės
- Alyvuogių aliejus 6 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis šviežiai maltų
Kaip gaminti
1. Stambiai supjaustytą česnaką sudėkite į didelį dubenį. Nuplaukite citriną ir plonai nulupkite geltoną žievelę. Išspauskite citrinos sultis. Susmulkinkite šviežią rozmariną ir taip pat suberkite į dubenį. Įmaišykite alyvuogių aliejaus, druskos bei pipirų.
2. Į dubenį dėkite mėsą ir pavoliokite, kad visas mėsos gabaliukas pasidengtų marinatu.
3. Įvyniokite į plastikinį maišelį, palikite šaldytuve pasimarinuoti nuo 30 minučių iki 2 valandų.
Kategorijos
- Rengiu šventę: Vakarėlis