Ingredientai
- Cukrus 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Varškė 2 valg. š. riebios
- Jogurtas 2 valg. š. natūralaus
- Svogūnai 50 g
- Obuoliai 2 vnt. saldūs
- Ridikai 4 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Rūgštynės 200 g
Kaip gaminti
1. Jaunas švariai nuplautas, nusausintas rūgštynes kiek pasmulkinkite ir dubenyje atsargiai sumaišykite su šiaudeliais tarkuotomis šviežiomis morkomis, griežinėliais pjaustytais ridikėliais bei kubeliais smulkintais obuoliais.
2. Paruoškite padažą: jogurtą gerai išsukite su druska bei cukrumi ir smulkintu svogūnu. Įkrėskite kelis šaukštus varškės ir dar sykį masę gerai išsukite. Apliekite salotas.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita