Ingredientai
- Vištiena 1 vnt. šlaunelė arba krūtinėlė
- Persikai 410 g skardinė konservuotų
- Obuoliai 1 vnt. didelis
- Pekininiai kopūstai: arba salotos 1 vnt.
- Graikiniai riešutai 50 g
- Jogurtas 200 g natūralus - padažui
- Majonezas 100 g padažui
- Druska 1 arbat. š. padažui
- Cukrus 1 arbat. š. padažui
- Imbieras 5 g 1 cm gabaliuko šaknies arba 0,5 šaukštelio maltų imbierų - padažui
- Pipirai 1 žiupsnelis baltieji
Kaip gaminti
1. Vištieną nuimkite nuo kaulo ir susmulkinkite. Susmulkinkite pekininį kopūstą. Persikus ir obuolį supjaustykite kubeliais.
2. Supjaustytas salotų sudedamąsias dalis sudėkite į žemą dubenį ir išmaišykite (jei norite, galite sluoksniuoti).
3. Paruoškite padažą: imbiero šaknį sutarkuokite ir sumaišykite su likusiomis padažo sudedamosiomis dalimis. Užpilkite ant salotų. Pabarstykite smulkintais graikiniais riešutais.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita