Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 1 vnt. viščiuko, karštai rūkyta
- Salotos 1 vnt. gūžė
- Nektarinai 2 vnt.
- Braškės 400 g
- Majonezas 2 valg. š.
- Jogurtas 2 valg. š. natūralaus
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis miltelių
Kaip gaminti
- Salotų lapus kruopščiai nuplaukite, nuvarvinkite ir sudėkite į lėkštę, sudėkite nuplautas braškes (didesnes perpjaukite pusiau ar į keturis dalis), gabaliukais supjaustykite mėsą, nektarinus.
- Iš majonezo, jogurto, druskos, pipirų ir aitriųjų paprikų sumaišykite padažą.
- Jį galima patiekti atskirame indelyje.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita