Ingredientai
- Kopūstai 200 g šviežių ir sauja raugintų kopūstų
- Agurkai 1 vnt. raugintas
- Kumpis 400 g karštai rūkyto kiaulienos
- Alyvuogės 70 g žaliųjų
- Pomidorų padažas 3 valg. š.
- Kaparėliai 1 valg. š.
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. pagal skonį šviežiai maltų
Kaip gaminti
1. Kumpį supjaustykite plonomis juostelėmis ir kiek pakepinkite karštuose riebaluose.
2. Smulkintus šviežius ir raugintus kopūstus sudėkite į puodą. Užpilkite dviem litrais vandens ir apie 20 minučių pavirkite.
3. Sudėkite kubeliais pjaustytą raugintą agurką, sukrėskite pomidorų padažą, išmaišykite ir dar kiek pavirkite. Sudėkite kumpį, alyvuoges bei kaparėlius ir pavirkite dar pora minučių. Pagal skonį pagardinkite „Tabasco“ padažu bei šviežių citrinų sultimis.
4. Tiekdama puoškite citrinų griežinėliais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Rusų