Ingredientai
- Vištiena 500 g viščiukų krūtinėlių filė
- Gražgarstės 50 g lapų
- Pomidorai 6 vnt. vyšniniai
- Sojų padažas 3 valg. š. tamsaus
- Ryžių actas 3 valg. š.
- Rudasis cukrus 2 valg. š.
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Saldžiųjų paprikų padažas 1 valg. š.
- Sultys 1 valg. š. citrinų
Kaip gaminti
1. Viščiukų krūtinėles nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir šiek tiek patroškinkite garuose.
2. Rudąjį cukrų pakepinkite svieste, supilkite sojų, saldžiųjų paprikų padažą, citrinų sultis, ryžių actą ir pakaitinkite.
3. Sumeskite vištienos gabaliukus, juos trumpai pavoliokite padaže ir išgriebusi suverkite ant vandenyje išmirkytų medinių iešmelių. Vėrinukus kepkite ant grotelių.
4. Tiekite su gražgarsčių lapais ir vyšniniais pomidorais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų