Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 500 g
- Žiediniai kopūstai 1 vnt. vidutinio dydžio
- Agurklės lapai: (dekorui) 1 sauja
- Česnakai 2 skiltelės marinatui
- Imbieras 1 arbat. š. marinatui
- Kmynai 1 arbat. š. malto indiško kumino - marinatui
- Gelsvė: (0,5 - marinatui) 1 arbat. š.
- Karis 1 arbat. š. 0,5 - marinatui
- Jogurtas 150 g natūralaus - marinatui
- Citrinos 1 vnt. sulčių - marinatui
Kaip gaminti
- Krūtinėlę supjaustykite ir pamarinuokite marinate (česnakas, imbieras, kmynai, gelsvės, karis, citrinos sultys ir jogurtas) 2–3 val.
- Likus valandai iki kepimo, žiedinį kopūstą supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais kaip krūtinėlę ir sumaišykite su marinuojama mėsa.
- Tuomet ant medinių iešmelių (prieš tai išmirkytų vandenyje) pakaitomis suverkite krūtinėlę ir žiedinius kopūstus.
- Kepkite ant grilio, kol apskrus. Galima patiekti vienus arba su ryžiais.
Receptą atsiuntė Edita A.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Sultinga vištiena“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita