Ingredientai
- Mangas 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Prieskoniai: (mėgstami) 1 arbat. š.
- Baklažanai 125 g
- Sezamų aliejus 1 valg. š.
- Tailandietiški ryžių makaronai: 200 g
- Pomidorų padažas 1 valg. š. aštrus
Kaip gaminti
1. Ryžių makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje (virkite neilgai - apie 8 min.).
2. Į keptuvę įpilkite šlakelį sezamo aliejaus ir sudėkite pjaustytus baklažanus, mangą, česnaką ir kepkite, kol daržovės suminkštės.
3. Suberkite prieskonius, o baigdamos kepti – aštrų pomidorų padažą.
4. Ryžių makaronus dėkite į lėkštę, ant viršaus pilkite pagamintą padažą.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Tailandiečių