Ingredientai
- Sausainiai 400 g paprastesni, šviesūs arba tamsūs
- Sviestas 80 g
- Sutirštintas pienas 80 g saldintas
- Auksaspalvis sirupas 20 ml
- Sezamo sėklos 100 g
Kaip gaminti
1. Į ištirpintą sviestą supilkite sirupą ir sutirštintą pieną. Išmaišykite ir užpilkite ant sausainių trupinių. Suberkite sezamo sėklas ir viską gerai išmaišykite.
2. Suformuotas bandeles kepkite tik 10 min. Po to atšaldykite ir turėsite kietus gardėsius (aš į juos dar dėjau kokosinių plokštelių, bet jos nebūtinos).
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita