Ingredientai
- Pienas 500 ml blynams
- Miltai 250 g blynams
- Grietinė 200 g blynams
- Aliejus 50 g blynams
- Kiaušiniai 2 vnt. blynams
- Druska 1 žiupsnelis blynams
- Cukrus 2 arbat. š. blynams
- Kepimo milteliai 5 g blynams
- Nutella kremas 1 vnt. indelis; kremui
- Apelsinai 1 vnt. kremui
- Maskarponės sūris 2 vnt. indeliai
Kaip gaminti
1. Sumaišę blynams skirtus produktus iškepkite lietinius.
2. Kremui sumaišykite „Nutellą“ ir maskarponės sūrį su pjaustytu apelsinu.
3. Ant kiekvieno lietinio tepkite pasigaminto kremo ir dėkite blynus vieną ant kito, kol „užaugs“ norimo aukščio blynų tortas. Papuoškite jį uogomis ir karamelizuotais riešutais.
Kategorijos
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Užgavėnės, Vaikų šventė