Ingredientai
- Cukrus 80 g
- Sviestas 80 g
- Vanduo 120 ml
- Maskarponės sūris 80 g
- Miltelinis cukrus 80 g
- Kokosų drožlės 80 g
- Kakava 2 valg. š.
- Sausainiai 200 g Gaidelis
- Konjakas: (šlakelis) 10 ml
Kaip gaminti
- Sausainius sutrinkite su trintuve.
- Suberkite kakavos miltelius ir gerai išmaišykite.
- Šiltame vandenyje ištirpinkite cukrų, supilkite konjaką.
- Cukraus sirupą supilkite į sausainių - kakavos masę ir užminkykite tešlą.
- Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2-3 mm storio stačiakampiu.
- Kambario temperatūros sviestą ištrinkite su milteliniu cukrumi ir maskarponės sūriu.
- Suberkite kokoso drožles ir gerai išmaišykite.
- Kokosinį įdarą tolygiai užtepkite ant vyniotinio pagrindo ir suvyniokite.
- Pyragaitis 30 min. dėkite į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
Receptą atsiuntė Gintarė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita