Ingredientai
- Padažas:(½ but. Santa Maria saldaus sojų ir česnakų WOK padažo) 1 vnt.
- Kiauliena 400 g smulkiai supjaustyta
- Aliejus 2 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt. smulkiai supjaustytas
- Pupelės 100 g sojų pupelių, supjaustytų
- Pupelių daigai:(supjaustytų) 100 g
- Žirniai 100 g saldžiųjų supjaustytų
- Makaronai 1 sauja garnyrui arba ryžiai
Kaip gaminti
- Pakepkite kiaulienos filė aliejuje aukštoje temperatūroje.
- Sudėkite supjaustytas daržoves.
- Kepkite maišydami maždaug 1–2 minutes.
- Supilkite saldų sojų ir česnakų WOK padažą ir išmaišykite.
- Patiekite su makaronais arba ryžiais.
Receptas iš „Santa Maria“ interneto svetainės.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita