Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota tešla 300 g
- Jautiena 200 g
- Raudongūžis kopūstas 100 g arba kitokių daržovių
- Sūris 100 g mėgstamo
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Peletrūnas 1 žiupsnelis nebūtinai
Kaip gaminti
1. Sluoksniuota tešla išklojama ant kepimo kepimo popieriaus.
2. Jautiena pakepinama keptuvėje, orkaitėje ar griliuje (arba galima naudoti nesuvalgytos mėsos likučius).
3. Kopūstas smulkiai supjaustomas.
4. Mėsa, daržovės ir sūris klojami ant tešlos.
5. Pagal skonį pagardinama druska, pipirais, peletrūnais. Tuomet viskas susukama į ritinį. Kraštai užlankstomi, o viršus aptepamas plaktu kiaušiniu.
6. Kepama apie 15-20 minučių iki 180°C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei